V minulých lekcích jsme si povídali o tom, jak se dělá pálivá pizza v mikrovlnce, jejíž účinky už známe, nebo jak se správně dusí rýže v antikóru. Dnes přikročíme k něčemu složitějšímu..

Bohužel recept není úplně pro každého, takže se ho dozví jen ten, kdo uhádne CO JE V HRNCI ???

Výsledek bude zveřejněn po ukončení ankety, pravděpodobně zítra. Poté se můžete těšit na specialitu „Černý vejce Ukundü“, kterou nám představí mezinárodní kuchařský tandem Tomáš Prdel & Mr. Da Tchka, známější spíše pod přezdívkou Prdel a Tchka.

12.3.2016

V nepřeberném množství odpovědí, které dorazily k nám do redakce, jsme správnou reakci bohužel nenašli.

Tedy zde je odpověď: Pečená Johana se šesti nohama, na rozmarýnu!

Postup: Na trhu vyměníš Kuna za Johana. Flákneš jí na mrazák. Vezeš jí tisíc kilometrů. Flákneš jí na jinej mrazák. Jakmile běží v telce Octopussy, přišel její čas. Krájíš fakt ostrým nožem dokud nezbyde jen bluetooth. Flákneš do hrnce mit kartofl und hafo cibule. Párkrát otočíš slánku a taky rozmariánku. Volej i to víno je hnusný, tak ho nepij a taky ho tam pošli. Dej to pect, zatim si zaloguj asi tak čtyři piva a dva rumy a máš to hotový. Všechno je růžový včetně brambor, ale po těch rumech už je ti to stejně jedno, dej se do toho.

Fotky výsledků i následků přikládejte.

Pozn.: Ukázalo se, že pánové Prdel i Tchka jsou taky Ukundü, takže na jejich Černý vejce se můžete těšit snad někdy příště.

Share