V minulých lekcích jsme si povídali o tom, jak se dělá pálivá pizza v mikrovlnce, jejíž účinky už známe, nebo jak se správně dusí rýže v antikóru. Dnes přikročíme k něčemu složitějšímu..
Bohužel recept není úplně pro každého, takže se ho dozví jen ten, kdo uhádne CO JE V HRNCI ???
Výsledek bude zveřejněn po ukončení ankety, pravděpodobně zítra. Poté se můžete těšit na specialitu „Černý vejce Ukundü“, kterou nám představí mezinárodní kuchařský tandem Tomáš Prdel & Mr. Da Tchka, známější spíše pod přezdívkou Prdel a Tchka.
12.3.2016
V nepřeberném množství odpovědí, které dorazily k nám do redakce, jsme správnou reakci bohužel nenašli.
Tedy zde je odpověď: Pečená Johana se šesti nohama, na rozmarýnu!
Postup: Na trhu vyměníš Kuna za Johana. Flákneš jí na mrazák. Vezeš jí tisíc kilometrů. Flákneš jí na jinej mrazák. Jakmile běží v telce Octopussy, přišel její čas. Krájíš fakt ostrým nožem dokud nezbyde jen bluetooth. Flákneš do hrnce mit kartofl und hafo cibule. Párkrát otočíš slánku a taky rozmariánku. Volej i to víno je hnusný, tak ho nepij a taky ho tam pošli. Dej to pect, zatim si zaloguj asi tak čtyři piva a dva rumy a máš to hotový. Všechno je růžový včetně brambor, ale po těch rumech už je ti to stejně jedno, dej se do toho.
Fotky výsledků i následků přikládejte.
Pozn.: Ukázalo se, že pánové Prdel i Tchka jsou taky Ukundü, takže na jejich Černý vejce se můžete těšit snad někdy příště.
ty si vojta, vid? dyk je to jasny…
to ja zase važim nule. čera nule, neska nule…zejtra nule
Sem eště neřek, že můžete ten muj recept pustit, eště sme se finančně nevyrovnali, takže černý vejce Ukundü zůstanou u nás domu u Ukundü.