PRASE UTEKLO ZASE A NAVŽDY aneb ŠŤASTNÉ A VESELÉ.

Ano, dle názvu příspěvku tušíte dobře..na počátku léta 2017 Prase uteklo zase a tentokrát navždy. Od místních světoběžníků a myslivců se ke mě donesly zvěsti, že při potulkách Prase potkalo svou bejvalou starou svini, s kterou se následně uchýlilo do nového chlívku a snad tam dodnes spolu žijí šťastně..

Náš původní chlívek jsem uvedla do čistého a obyvatelného stavu a nakonec usoudila, že s chovem domácích mazlíčků skončím, a že bude rozumnější, občas si dopřát pořádný kus divočáka, než sem tam přežvykovat slabé plátky vepříka domácího. Měla jsem trochu obavy z prvních vánoc Na samoťáka, ale nakonec byly opravdu šťastné a veselé. Sice dodnes netuším, zda mě navštěvuje Ježíšek, Santa neb děduška Maroz, každopádně pod stromečkem se mi opět v nestřeženém okamžiku vyskytla záhadná hromádka balíčků, která mě vesele zaměstnala na několik dní a nocí a vlastně stále ještě nejsem s přesnou identifikací některých dárků u konce. Tímto se s vámi chci podělit o úžasné vánoční a povánoční zážitky a zároveň hodit do placu diskuzi na téma-CO JE TO,NA CO JE TO?- Kdyby žil pan Däniken, neváhala bych mu napsat.

1.DÁREK   ..PODEZŘELE ŽBLUŇKACÍ KRABICE ..zde netřeba foto, myslím, že postačí písemný popis a vaše představivost. Identifikací jsem si naprosto jista. Z krabice vylovila jsem lahvinku lahodného mexického moku. S radostí jsem rozžvýkala pro jistotu půlku citronu i s kůrou, kopla do sebe slánku a zalila to na úvod jedním deciťapikem kouzelného lektvaru zvaného Corrida Tequila Silver. Kouzelný je…po třech deciťapikách se mi zdvojnásobil počet světýlek a ozdob na stromečku. Nádhera!!!

 

Share